Tarvikkeet

Markkinoilla on monenlaisia kylmäasennustarvikkeita, joista olemme itse valinneet parhaat. Näin myös asennus tarvikkeineen on ajateltu loppuun asti ja pystymme vähentämään korjauskäyntejä. Käytämme seuraavia tarvikkeita asennuksessamme (osa tarvikkeista on ostettavissa verkkokaupastamme):


Laadukkaat ja kestävät Twin Split -kylmäaine-kupariputket (kuuluu asennuspakettiin).Kestävät maatuki- ja seinätukitelineet (kuuluvat asennuspakettiin). Lisähintaan: kattoteline, kivijalkateline (ei kuvaa) ja painaville ulkoyksiköille iso maatukiteline (ei kuvaa).Tärinävaimenninkumit vähentämään värinöitä (kuuluu asennuspakettiin).Läpivientiputket putkien läpivientiin seinissä (kuuluvat asennuspakettiin).
Muoviset kotelot kylmäaineputkien kotelointiin kohteissa, joissa asennukselle asetetaan korkeat esteettiset vaatimukset. Kotelot on suunniteltu siten, että niiden käsiteltävyys ja asentaminen on nopeaa (kuuluvat asennuspakettiin). Lisähintaan ruskea tai punainen kotelo.


Sähköasennuksessa turvakytkin tai muu vastaava 5 m sähkönvedolla (tarvittaessa).Tyylikkäät suojat ulkoyksiköille. Viimeistele ilmalämpöpumpun asennus tyylikkäällä ulkoyksikön suojakotelolla (lisähintaan).Frionett Activ’ RTU puhdistaa ilmastointilaitokset bakteereista, viruksista ja levästöstä (lisähintaan). Frionett Power RTU irrottaa rasvan tehokkaasti (lisähintaan).
Puhdistusohje: